Zugraveli moderne si aplicare tapet

Firma GTS Impact Design SRL executa zugraveli moderne, montaj tapet si finisari stucco venetiano cu personal calificat. Zugravim apartamente, case, vile, precum si cladiri industriale: hale, depozite, birouri si spatii comerciale. Vopseaua lavabila este aplicata mecanizat, este omologata de producator, astfel obtinandu-se culori uniforme si rezistente in timp. Pentru detalii si alte informatii tehnice, va stam la dispozitie la nr. de telefon: 0757831947 sau prin email.

tapet si stucco venetian

Zugraveli interioare moderne

Zugraveli in culori contrastante, odihnitoare, vesele, recomandate pentru dormitoare, holuri si camere pentru copii. Vopselele utilizate de firma noastra pot fi aplicate in incaperi cu umiditate ridicata sau scazuta.


Stucco veneziano

Realizare zugraveala stucco veneziano. Stucco veneziano este recomandat pentru livinguri, camere de zi, dormitoare, holuri, dand un aer de maxima eleganta.


Zugraveli lavabile imbinate cu tapet aplicat

Pentru personalizarea camerei, tapetul se aplica numai in anumite locuri, iar culoarea de contrast va fi data cu vopsea lavabila. Aceasta tehnica este recomandata pentru toate camerele unui apartament, casa sau vila. Tapetul nu se utilizeaza in incaperi cu umiditate mare: bucatarii, bai, grupuri sanitare etc.

 

Preturi promotionale la zugraveli si vopsea lavabila

Avem preturi promotionale la zugraveli, aplicare tapet, stucco veneziano si alte zugraveli pentru interioare industriale si rezidentiale. Vopselele lavabile utilizate sunt de cea mai buna calitate si sunt omologate de producator. Pentru o oferta de pret zugraveli si vopsea lavabila va rugam sa ne contactati prin e-mail sau sa ne sunati.