Zugraveli de calitate cu vopsea lavabila de exceptie

Firma GTS Impact Design SRL va pune la dispozitie vopsea lavabila de interior si exterior la preturi de producator. Toate produsele sunt garantate de producator si sunt de cea mai buna calitate. Vopselele lavabile de interior si exterior de la Baumit sunt ecologice, fara emisii de substante volatile si rezistente in timp.

Vopsea lavabila de interior

Vopsele de interior cu emisii reduse de substante volatile se pot utiliza pe diferite straturi suport minerale: tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos, placi de gips carton si beton. Vopselele de la Baumit au o putere mare de acoperire, sunt naturale si ecologice. Spatiile in care se folosesc aceste vopsele se pot utiliza imediat dupa uscare. Se pot utiliza in scoli, spitale si locuinte.

divina classic baumit divina professionell baumit klima farbe baumit premium primer baumit

Vopsea lavabila de exterior

Vopsele lavabile cu putere mare de acoperire, se pot comanda in orice nuanta dorita de beneficiar. Vopselele de exterior de la Baumit sunt rezistente la apa, factori climatici, sunt ecologice si rezistente la mucegaiuri si murdarie. Vopselele pentru fatade se pot aplica fie manual, fie mecanizat. Se pot utiliza pentru finisaje de calitate la fatade cladiri si elemente decorative.

silikon color silikat color baumit metallic baumit style color baumit

Tencuieli decorative

Tencuieli decorative cu diferite granulatii si culori. Pe baza paletara puteti alege nuanta sau culoarea preferata. Decorativele pot fi pe baza de : silikon, silikat sau rasini organice. Aceste decorative sunt ecologice si au o rezistenta mare la factorii climatici si mecanici.

nanopo top baumit creative top baumit baumit style top baumit silikon top

Preturi de producator la vopsea lavabila de interior si exterior

Pentru zugravelile interioare si exterioare executate cu vopsea lavabila de la Baumit aveti DISCOUNTURI. Pentru reusita unor zugraveli de calitate si rezistente in timp, va recomandam vopsele lavabile de la Baumit.